Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 1

 

O să începem cu "primul pas"
Echipa
Dacă într-adevăr doreşti să te remarci în Managerleague, acest ghid te va ajuta să-ţi îndeplineşti obiectivele. Aici vor fi analizate toate aspectele şi situaţiile prin care ai putea trece. Vom începe cu lucrurile simple şi vom avansa din ce în ce mai mult în analiza jocului. În această primă lecţie vei învăţa să-ţi cunoşti echipa pe care ai primit-o.
Echipa ta are deja unele facilităţi prestabilite astfel încât toţi cei care pornesc în acelaşi timp să aibe şanse de succes. Primești o anumită sumă în cont, iar stadionul poate primi până la 5000 de spectatori. Media tuturor jucătorilor va fi în jur de Q62 (Q = quality = calitate), iar alte câteva chestiuni mărunte sunt prestabilite la o valoare anume. Recomandăm să cheltuiţi o parte din bani la început pentru creşterea capacităţii stadionului.

Echipa şi poziţionarea pe teren
Când intri în joc prima dată este indicat de văzut cum vine setată echipa. Vei putea vedea asta în meniul Echipa-> Selectarea echipei. În această pagină poţi alege una din cele 10 formaţii posibile.

Pentru început NU este indicat să alegi formaţia care îţi place ţie cel mai mult, ci formaţia care se potriveşte echipei pe care o ai. Tot în această pagină vei avea o listă cu toţi jucătorii tăi.

Numerele de la 1 la 11 sunt titularii iar de la 12 la 16 sunt rezervele. Ceilalţi jucători de la 17 încolo fac parte din echipă dar nu pot intra pe teren în timpul meciurilor. Reţineţi: Numerele de pe tricou nu au legatura cu poziţia jucătorilor pe teren. În continuare avem 11 jucători titulari, 5 rezerve şi restul fac parte din lot.

Prima decizie ca manager va fi să elimini câţiva jucători din echipa primită şi să rămâi cu aproximativ 20, ceea ce este mai mult decât suficient pentru start. Orice jucător de calitate Q60 sau mai mică poate fi concediat fără grijă, deoarece sunt prea slabi ca să-i cumpere cineva.

Pentru a da afară un jucător, se face click pe numele lui, şi se deschide o nouă ferestră cu detaliile acelui jucător. Pe partea dreaptă, printre mai multe opţiuni vei găsi un buton pe care scrie "Concediază <numele jucătorului>". Prin apăsarea acestui buton va apărea o fereastră de confirmare în care va fi afişată suma pe care o vei încasa dacă îl concediezi (jucătorii trebuie să plătească o clauză pentru a deveni liberi de contract).

De îndată ce ai redus numărul de jucători după cum ai crezut de cuviinţă (se presupune că ai păstrat măcar un portar; numărul MINIM de jucători pe care poţi să-l ai în echipă este 18), ar fi o idee bună să te uiţi la atributele individuale ale jucătorilor, nu numai la calitatea lor dată de Q. Fiecare jucător are opt  atribute individuale vizibile: Keeping, Tackling, Pase, Şut, Heading, Viteză, Rezistenţă şi Percepţie. Pentru fiecare tip de jucător (Po, Ap, Mij, At) numai patru din cele opt atribute sunt "principale" şi vor fi îngroşate.

Aceste atribute principale sunt cele care sunt cel mai mult luate în considerare când este calculată calitatea jucătorului (atributele principale ale unui portar sunt keeping, pase, viteza şi perceptia. Calitatea lui, ca portar, va fi mai mare decat a unui atacant cu atribute apropiate) Luaţi în seamă şi fitness-ul, valoarea lui vă spune cât de apt este jucătorul pentru meciul următor. Încercaţi să aveţi jucătorii cu fitness cât mai apropiat de 100 pentru meciul următor din etapă. Dacă această valoare scade sub 80 se consideră că jucătorul este accidentat.

După ce te-ai familiarizat cu echipa e timpul să alegi formaţia care crezi că ar merge cel mai bine. După cum am menţionat, la început alegem formaţia pentru care avem jucători potriviţi. Reţineţi, o formaţie cu doar 3 fundaşi (Ap) are nevoie de trei fundaşi BUNI ca sa mearga cum trebuie. Dacă îţi place 4-3-3, dar nu ai destui atacanţi buni, e de preferat să alegi o formaţie mai defensivă la început, iar pe parcurs vei construi echipa către formaţia preferată.

Acum poţi începe să joci câteva meciuri să vezi cum se descurcă echipa. În pagina următoare vom arunca o privire asupra tacticii şi planificării dinaintea şi din timpul meciurilor.

Te-am convins? Atunci, înscrie-te în ManagerLeague

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu