Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 6

 

Dacă încă aveţi ambiţia de a deveni un manager experimentat în ManagerLeague, vom continua să vă ajutăm cu ajutorul acestui ghid. Vom explica toate aspectele jocului şi diferite situaţii. Am început cu lucrurile de bază şi acum vom continua cu o privire mai atentă în opţiunile jocului.

Până la acest punct am discutat despre cum se pune o echipă pe teren, tactică şi cunoaşterea jucătorilor. De asemenea am analizat parţial cum se antrenează în ManagerLeague. Multe dintre aceste aspecte vor fi reluate în capitolele viitoare când vom aprofunda diferitele aspecte ale jocului.

Acum vom privi un alt aspect care va ajuta echipa să fie de succes: personalul angajat. Vom analiza şi cum trebuie abordată partea economică a acestui aspect. Nu poţi avea o echipă alcătuită numai din superstaruri dacă aceştia nu pot fi plătiţi din cauză că economia e falimentară. 

Personal

În ManagerLeague ai posibilitatea de a angaja 4 tipuri diferente de personal: antrenor, scout, administrator şi maseur.
Fiecare dintre aceştia are un efect benefic diferit asupra echipei. Cât de mare este efectul benefic depinde de calitatea lor. Personalul are 6 nivele de calitate: Slab, Mediu, Decent, Bun, Foarte bun şi Excelent. 

Salarii
Salariile personalului vor creşte cu cât ei şi calitatea mai mare dar şi cu cât echipa joacă într-o ligă mai bună. De exemplu, un membru al personalului care este excelent te va costa $16.000/rundă în Divizia 4 dar în Divizia 1 acesta te costă $24.000/rundă.
Bineînţeles, calitatea lor influenţează nu numai salariul dar şi cât de bine îşi fac treaba pentru echipă.

Antrenori
Dacă vrei să angajezi antrenori, poţi alege între 4 tipuri pentru fiecare tip de jucător: portar, fundaş, mijlocaş şi atacant. Poţi alege un singur antrenor pentru fiecare poziţie. Rolul antrenorilor este să ajute jucătorii să crească şi să se implice mai mult în timpul antrenamentelor. Şi, bineînţeles, antrenorul de portari va lucra numai cu portarii, nu şi cu restul echipei. 

Administrator
Cu excepţia antrenorilor, administratorul este cel mai important dintre personalul angajat. Acesta vă va ajuta să întreţineţi stadionul astfel încât uzura acestuia să fie menţinută la minim. Dacă uzura stadionului creşte prea mult şi nu îl reparaţi, o îmbunătăţire a acestuia se va distruge. Importanţa administratorului creşte odată cu mărimea stadionului şi cu numărul de meciuri jucate acasă.
Cu cât mai multe îmbunătăţiri aveţi la stadion, cu atât mai mulţi spectatori vor veni să vadă meciurile echipei. Vom analiza acest aspect mai mult în capitolul următor.

Scout
În ManagerLeague, poţi angaja un singur scout. Acesta vă va ajuta să evaluaţi jucătorii dacă doriţi să-i vindeţi sau să-i cumpăraţi. Precizia acestei evaluări creşte cu cât scoutul este mai bun, dar devine maximă dacă jucătorul analizat a jucat cel puţin căteva meciuri în sezonul curent.

Maseur
Maseurul previne accidentarea jucătorilor prin masaj şi alte tratamente ale muşchilor. Reţineţi, el lucrează doar în timpul antrenamentelor nu şi în timpul meciurilor.
Personalul reprezintă o parte importantă a echipei în ManagerLeague. Chiar dacă multe din cele expuse aici par evidente, mulţi manageri uită să ia în considerare acest aspect al jocului. În următorul capitol vom discuta despre stadion şi îmbunătăţirile posibile ale acestuia.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu