Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Prezentare

 
http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192


Intră și tu în ManagerLeague


Mai întâi de toate, vreau să vă spun că ManagerLeague este un joc Multiplayer de fotbal management online, jucat mii de jucători din toată lumea. Odată intrat în joc sunteţi la comanda propriei echipe şi veţi putea să cumpăraţi şi să vindeţi jucători, să-i antrenaţi pentru a le perfecţiona atributele care vă interesează, să-i trimiteţi în cantonamente în timp ce dvs. vă focalizaţi atenţia pe îmbunătăţirea stadionului.

ManagerLeague este cel mai dinamic manager de fotbal din lume, cu două meciuri în ligă (şi antrenamentele aferente) pe zi, astfel încât un sezon se joacă într-o lună. Amicalele sunt esenţiale pentru a ajuta echipa să capete experienţă, şi puteţi provoca pe oricine, oricând, la un meci amical.

Înscrieţi-vă acum şi convingeţi-vă, nu trebuie să plătiţi nimic (dacă nu doriţi) şi veţi avea echipa gata de joc în câteva minute !
O să-l "las" pe Patrick Vieira să vă facă o scurtă prezentare a jocului. Urmăriți trailer video aici.

Informaţii de bază:
Vă este permis să jucaţi doar cu o singură echipă
Este împotriva regulamentului să jucaţi sau să accesaţi mai mult de 1 cont(echipă), indiferent de motiv. Nu puteţi crea noi conturi pentru alţii şi nu puteţi să ajutaţi o altă echipă când managerul acesteia este în vacanţă. Un om, o echipă. Pur şi simplu. Vă vom şterge echipele dacă aveţi mai mult de una, deci să nu spuneţi că nu aţi fost preveniţi.

Sistemul de joc
Fiecare echipă din ManagerLeague aparţine de o Ligă, o Divizie şi un Departament.
Un departament este un grup de 16 echipe care joacă între ele în timpul sezonului.
O divizie conţine una sau mai multe departamente, în funcţie de nivelul diviziei. Sistemul de joc în ManagerLeague arată ca o piramidă, cu un singur departament în divizia 1, patru departamente în divizia 2, 16 departamente în divizia 3 şi aşa mai departe.
O ligă este alcătuită din toate diviziile ce o compun, de exemplu, Liga Românească sau Liga Norvegiană. O ligă "specială" este "Liga Internaţională". Aceasta este o ligă pentru managerii din ţările care nu au obţinut încă o ligă proprie. Când se atinge un anumit număr de manageri dintr-o anumită ţară, o nouă ligă va fi creată, iar managerii vor putea alege să-şi mute echipa în liga proprie, sau vor fi mutaţi automat.
Deci, pentru a descrie unde anume joacă echipa ta, poţi spune:
"Joc in Liga Internaţională, în Divizia 3, Departamentul 4"

ManagerLeague este un joc care se joacă repede. În fiecare zi "de lucru" (luni-vineri) se joacă două etape.

Poți să începi de aici: ManagerLeague

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu