Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Meciurile de departajare

 

Playoffs / Playout

Pentru cei care au ghinionul sau norocul să joace meciuri de departajare, trebuie înţeles exact cum funcţionează acestea. În primul rând sunt două tipuri de meciuri de departajare, care diferă între ele foarte mult.

1. Meciuri de departajare pentru promovare
Echipele care se clasează pe locurile 2 şi 3 după 30 de etape în departamentul lor vor avea ocazia să joace meciuri de departajare pentru promovarea în divizia superioară. Primul meci de departajare eliminatoriu se joacă între echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în acelaşi departament. 

De exemplu, echipele de pe locurile 2 şi 3 din Div3, Dep1 vor juca meci eliminatoriu de departajare în etapa 31, una împotriva celeilalte. Echipa care câştigă acest meci va juca meciul următor de departajare cu echipa care a câştigat meciul eliminatoriu din divizia pereche. În acest caz, învingătorul meciului de departajare din Div3/Dep1 va juca cu învingătorul meciului de departajare din Div3/Dep2. 

Aceste două echipe vor juca un singur meci eliminatoriu în etapa 32, iar învingătorul din acest meci va trebui să mai joace un ultim meci pentru promovare. Acest meci se va juca împotriva uneia din echipele clasate pe locurile 11 sau 12 din divizia superioară, în etapa 33.
Deci învingătorul din meciul jucat între 3/1 şi 3/2 va juca împotriva echipei clasate pe locul 11 din 2/1. De asemenea, învingătorul din meciul între 3/3 şi 3/4 va juca împotriva echipei clasate pe locul 12 din 2/1. Dacă echipa din Div3 va câştiga acest meci, atunci va promova în locul echipei din Div2 pe care a învins-o, şi astfel aceste două echipe vor schimba locurile între ele în sezonul următor. 

Toate meciurile de departajare sunt eliminatorii. Echipa care pierde oricare din aceste meciuri este eliminată din meciurile de departajare.

2. Meciuri de departajare pentru retrogradare
Singurele echipe care joacă meciuri de departajare pentru retrogradare sunt echipele care termină pe locurile 11 şi 12 în clasamentul departamentului. Acestea joacă un singur meci eliminatoriu în etapa 33 împotriva unei echipe din divizia inferioară (echipă care deja a câştigat două meciuri de departajare pentru promovare, după cum aţi citit mai sus). Dacă echipa din divizia superioară, care joacă acest meci de departajare pentru retrogradare, pierde acest meci, în sezonul următor va schimba locul cu adversarul în sezonul următor.

Note
- Echipele din Divizia 1 nu joacă meciuri de departajare pentru promovare
- Echipele din Divizia 6 nu joacă meciuri de departajare pentru retrogradare (încă)
- Avantajul terenului propriu nu este luat în calcul în timpul meciurilor de departajare
- Toate meciurile de departajare se joacă pe un stadion ales la întâmplare, clasarea pe locul 2 nu garantează găzduirea meciului de departajare.
- Toate veniturile din meciurile de departajare se împart în mod egal celor două echipe participante



ManagerLeague - Prezentare,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 1,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 2,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 3

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 4,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 5,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 6,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 7,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 8,  

ManagerLeague - Intelegerea Sezoanelor,  

ManagerLeague - Intelegerea Timpului

ManagerLeague - Meciurile de departajare,  

ManagerLeague - Trecerea de la un sezon la altul,  

ManagerLeague - Regulamentul si Trisatul,  

ManagerLeague - Întrebări frecvente şi răspunsuri (FAQ)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu