Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 3

 

Aici vom continua cu antrenamentul de echipă şi vom vedea cum ne ajută cantonamentele.

Antrenament de echipă
Antrenamentul de echipă este una din cele două opţiuni de antrenament din ManagerLeague. Antrenamentul de echipă poate fi găsit în meniul Echipa -> Antrenament. Aici vei antrena atributele echipei pentru situaţii specifice cum ar fi lovitura liberă sau cornerul.

Echipa are în total 10 atribute de antrenat şi în plus putem "antrena" şi moralul.
Moralul este unicul atribut care creşte sau scade în funcţie de rezultatul meciurilor jucate în campionat sau în cupe. Acesta va fi resetat la 50 la fiecare început de sezon, indiferent de valoarea lui în sezonul precedent.

Avem la dispoziţie patru sloturi de antrenament în care putem selecta atributele de antrenat. Se pot selecta toate patru să antreneze un singur atribut, sau poate doar două - în funcţie de cum consideri că trebuie îmbunătăţite. Dacă se alege Odihnă într-unul din sloturi fiecare jucător din echipă va primi un punct suplimentar de fitness în timpul antrenamentului.

Atac: Este un atribut de bază al echipei, deci important de antrenat cât mai mult posibil pentru a profita de posibilităţile de atac ale echipei la maxim.

Apărare: Alt atribut important pentru ca echipa să participe la fazele defensive ca un tot unitar. Este bine să avem şi acest atribut cât mai mare pentru ca echipa să se apere în cel mai bun mod posibil.

Contra-atac: Cel mai recent introdus atribut de echipă, important de antrenat pentru a profita de posibilităţile de contra-atac de îndată ce s-a recuperat o minge.

Offside: Cu cât mai mare este acest atribut, cu atât cresc şansele ca fundaşii proprii să-i surprindă pe atacanţii adverşi în offside şi, în plus, atacanţii noştri nu vor fi surprinşi în offside de adversar.

Tuşă: Cu cât mai mare acest atribut, cu atât va fi mai bună echipa în poziţionarea la aruncările de la margine.

Lovitură liberă: O echipă cu acest atribut mare va avea mai des şanse de a înscrie din lovituri libere.

Corner: La fel ca şi loviturile libere. Sunt multe situaţii de corner într-un meci şi trebuie profitat de ele cât mai mult posibil deoarece pot face diferenţa dintre victorie şi înfrângere.

11 metri: Atribut care se explică de la sine. Nu vor fi multe situaţii de penalty de-a lungul sezonului, dar acest atribut poate fi de folos dacă se ajunge la lovituri de departajare într-un meci de cupă sau în meciurile de baraj.

Înţelegere: Ar trebui văzut ca unul dintre atributele importante alături de Atac, Apărare şi Joc în echipă. Cu cât mai bine jucătorii înţeleg tactica de joc, cu atât mai uşor le va fi să-şi folosească poasibilităţile de atac.

Joc în echipă: E de la sine înţeles că 11 jucători vor avea mai multe şanse să câştige un meci dacă joacă ca o echipă, nu doar individual.

Moral: Moralul, după cum s-a precizat mai sus, este singurul atribut care este afectat de victorii sau înfrângeri. Cu cât este mai mare moralul, cu atât jucătorii vor juca mai siguri pe ei şi vor avea încredere în victorie.

Cantonament
În această pagină se poate programa şi cantonamentul. Aici avem trei lucruri de luat în considerare: Cazarea, Locaţia şi Intensitatea.
Cazarea vă indică câte puncte de fitness vor câştiga jucătorii la întoarcerea din cantonament.
Unde are loc cantonamentul (Locaţia) va indica dacă echipa va câştiga puncte de moral sau nu. În propria ţară nu se câştigă moral, în timp ce cantonamentul în străinătate va întări moralul echipei.
Intensitatea vă indică oportunitatea ca echipa/jucătorii să-şi crească atributele în timpul cantonamentului, dar cu cât mai intens cantonamentul, cu atât creşte posibilitatea de accidentare a jucătorilor.
Acum poţi continua să vezi cum te ajută diferitele setări. A se reţine că moralul nu este afectat de meciurile amicale. Dacă îţi analizezi raportul meciurilor poţi trage concluzii care te vor ajuta pe viitor. În pagina următoare vom privi mai atent asupra antrenamentului individual. Din nou vă urăm mult noroc şi să sperăm că eşti pe cale de a deveni un nume mare în lumea ManagerLeague.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu