Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Întrebări frecvente şi răspunsuri (FAQ)

 

Ce reprezintă liga internaţională şi ligile naţionale?
În liga internaţională joacă manageri din toată lumea, în timp ce în ligile naţionale sunt admişi numai manageri dintr-o ţară anume. Nu toate ţările au propria ligă naţională încă, dar pe măsură ce jocul adună mai mulţi manageri, alte şi alte ligi naţionale vor fi adăugate.

Pentru ce sunt creditele şi cum le pot obţine ?
În jocul ManagerLeague, creditele pot fi folosite în mai multe feluri. Ai nevoie de 1 credit să joci un meci amical pe teren propriu, ai nevoie de credite să creezi o cupă sau să participi într-o cupă (dacă nu e gratis), cantonamentul costă 2 credite, etc., etc. În fiecare sezon primeşti 15 credite gratis, dar dacă ai nevoie de mai multe, acestea pot fi cumpărate accesând meniul Opţiuni - Cumpără Credite, şi urmând instrucţiunile scrise acolo.

Cum pot schimba creditele în bani şi invers ?
Din meniul Opţiuni - Preferinţe poţi folosi această posibilitate utilizând "Converteşte credite".

La ce oră se joacă meciurile?
Meciurile se joacă de două ori pe zi în cursul săptămânii, la ora 03:00 CEST (04:00 în România) şi la 15:00 CEST (ora 16:00 la noi). Nu se joacă meciuri în ligă sâmbăta şi duminica.

La ce oră are loc antrenamentul ?
Antrenamentul are loc de două ori pe zi în cursul săptămânii, la 09:00 şi 21:00 CEST (10:00 şi 22:00 la noi) Sâmbăta şi Duminica nu sunt antrenamente (ci numai cantonament Duminica, vezi mai jos).

Când are loc cantonamentul şi cum pot programa unul ?
Cantonamentele au loc la ora 18:00 CEST (ora 19:00 la noi) de 5 ori pe sezon în zile bine stabilite. Primul are loc în prima Duminică de la începerea sezonului, înainte de primul antrenament. Următoarele 3 cantonamente au loc în fiecare Duminică (etapele 10, 20 şi 30), iar ultimul cantonament este într-o Miercuri (etapa 36). Pentru a trimite echipa în cantonament va trebui să programaţi acest cantonament din pagina Echipă - Antrenament. Costul depinde de ce tip de cantonament alegem (între 700.000 şi 10.000.000 $), şi în plus costă 2 credite. Dacă anulezi cantonamentul, banii şi creditele vor fi returnate.

Ce sunt cupele particulare şi când se joacă ?
Cupele particulare sunt create de manageri din joc. Cel ce creează o cupă particulară decide ce divizii pot participa, câte echipe pot juca etc., etc. Costul ($) depinde de divizie (mai ieftin pentru cei mici, mai scump pentru cei mari) iar fiecare echipă va plăti în plus 2 credite la înscriere (dacă nu a făcut-o creatorul integral pe creditele lui). Aceste cupe se joacă fie Sâmbăta, fie Duminica. Prima tragere la sorţi are loc la ora 12:00 CEST (ora 13:00 la noi), şi se va juca câte un meci eliminatoriu la fiecare 30 de minute.

Ce câştig dacă particip în Cupe Particulare?
Câştigătorul unei cupe particulare va primi 50,000 $ pentru fiecare echipă participantă la cupă, plus 1 credit la fiecare 8 echipe participante. Vicecampionul va primi 25,000 $ pentru fiecare echipă participantă. De asemenea, echipa câştigă experienţă şi atribute jucând în cupe plus banii încasaţi pe bilete care se împart egal între cele două echipe la fiecare meci. Începând cu sezonul 59, campionul unei cupe particulare va primi premiu cel puţin 1 credit, chiar dacă în cupă au participat mai puţin de 8 echipe.

Ce sunt cupele oficiale, şi când se joacă acestea?
Cupele oficiale sunt cupe organizate de ManagerLeague. Momentan aceste cupe sunt Cupa Ligii şi Cupa Departamentului. Pentru cei mai buni din Divizia 1 se organizează Champions League şi Super Cupa, o competiţie similară cu UEFA Cup. Echipele care corespund criteriilor de selectare sunt plasate automat în aceste cupe şi veţi primi un mesaj de atenţionare când se întamplă asta. Nu costă nimic ($) înscrierea. Diviziie 1-4 participă în Cupa Ligii, iar Diviziile 5 şi 6 participă în Cupa Departamentului. Locurile din divizia 1 care se califică în MLCL şi SCup sunt evidenţiate cu un semn distinctiv.

Ce se poate câştiga în cupele Oficiale?
Campionul Cupei Ligii primeşte 5.000.000 $ şi 10 credite, iar campionii fiecărei cupe a departamentului primesc câte 1.000.000 $ şi 2 credite. Vicecampionii for primi 2.500.000 $ în Cupa ligii şi 500.000 $ în Cupa Departamentului.

Cum se joacă meciurile de departajare (playoff) ?
Aceste meciuri se joacă în etapele 31-33.
Dacă la sfârşitul sezonului te afli pe locurile 2 sau 3 va trebui să joci 3 meciuri de departajare pentru a promova în divizia superioară. Primul meci se va juca în etapa 31 împotriva echipei din acelaşi departament care a terminat pe locul 2 sau 3.
Dacă ai caştigat acest meci vei avea de jucat în etapa 32 împotriva caştigătorului meciului de departajare din departamentul alăturat.
Dacă ai caştigat şi acest meci vei avea de jucat în etapa 33 împotriva echipei din departamentul superior care a terminat pe locurile 11 sau 12. După câştigarea acestui meci vei fi promovat în departamentul superior în sezonul următor. Dacă pierzi oricare din aceste 3 meciuri, vei rămâne să joci în acelasi departament.

Dacă termini pe locurile 11 sau 12, vei avea de jucat un singur meci în etapa 33 împotriva câştigătorului meciurilor de departajare după cum s-a explicat mai sus. Dacă ai castigat acest meci, rămâi în divizia curenta. Dacă ai pierdut, vei intra în departamentul celui care te-a invins în playoff.

Mecurile de departajare se joacă pe teren neutru şi toate veniturile se împart egal la cele două echipe. Nu există avantajul terenului propriu şi nici al mijloacelor de transport  pentru nici una dintre cele două echipe.

Cum pot lua legătura cu ceilalţi manageri din ML pasionaţi de joc?
Cea mai simplă metodă de a întâlni manageri este să intri în ML-Chat. Acesta se poate găsi în meniul General - ML-Chat. Se va deschide o fereastră nouă şi veţi fi direcţionaţi automat către #ro-chat. Cunoscătorii limbii engleze pot intra pe canalul #managerleague cu comanda /j #managerleague .

Suspendările jucătorilor - Cum vine treaba asta ?
Jucătorii sunt suspendaţi după numărul de puncte penalizare: când atinge 3, 5, 7, 8, 9, 10... avertismente, jucătorul este suspendat. Un cartonaş roşu primit in timpul meciurilor oficiale reprezintă 2 puncte penalizare, iar galben reprezintă 1 punct. Dacă un jucător este suspendat, nu va putea juca în următorul meci din campionat. Totuşi, el poate juca în cupele oficiale sau private, sau în amicale, dar el trebuie să fie în primii 11, nu se poate introduce un jucător suspendat în timpul meciului în teren, indiferent de meci. Cartonaşele galbene primite în cupele oficiale contează pentru meciurile din campionat, nu şi invers.

Ofertele pentru jucători - Cum se fac, când se acceptă ?
Când puneţi o ofertă pentru un jucător, vânzătorul trebuie să aştepte 12 ore înainte să o poată accepta. În acest timp alţi manageri pot licita pentru acelaşi jucător. În această perioadă nu vă puteţi retrage oferta, dar vânzătorul poate respinge toate ofertele curente. Când o ofertă are preţ de autoacceptare şi acesta a fost atins, jucătorul se va vinde necondiţionat celui care are cea mai mare ofertă la expirarea termenului de 12 ore (cu excepţia cazului special în care vânzătorul rămâne cu mai puţin de 18 jucători. În acest caz, se aşteaptă încă 12 ore, timp în care vânzătorul poate să cumpere alt jucător)

Ce jucător are ce poziţie pe teren?
Să luăm ca exemplu formaţia 4-4-2. Nr. 1 este portarul, bineînţeles (de culoare albastră). Apoi, nr. 2 va fi fundaşul stânga, nr. 3 şi 4 fundaşii centrali, iar nr. 5 va fi fundaşul dreapta (fundaşii au culoare verde). Acelaşi lucru se aplică pentru mijlocaşi, numarul 6 este mijlocaşul stânga iar numărul 9 mijlocaşul dreapta (de culoare galbenă). Şi de culoare roşie, nr. 10 este atacantul stânga, iar nr. 11 atacantul dreapta. (Aceasta nu are legătură cu numerele de pe tricoul jucătorilor care pot fi de la 1 la 99, ci numai cu logica aranjării echipei în teren)

Plec în vacanţă. Ce e de făcut?
ManagerLeague are şi o interfaţă pentru telefoane mobile. Puteţi accesa această interfaţă la adresa mob.managerleague.com. Aici puteţi face principalele operaţiuni necesare pentru bunul mers al echipei. Dacă nu aveţi access la internet pentru mai mult timp, puteţi să puneţi primul 11 la odihnă pentru a preveni accidentările şi în acest fel echipa poate juca rezonabil până când vă întoarceţi din vacanţă.

Jucătorii mei au pierdut atribute individuale şi calitatea s-a micşorat! Ce se întâmplă?
Între sezoane jucătorii pleacă în vacanţe, beau bere şi mănâncă mici şi ceafă de porc. Din această cauză, ei vor pierde atribute şi calitate şi vor trebui să se antreneze din nou pentru a le recâştiga. O idee bună este sa jucaţi câteva amicale la început de sezon, chiar înaintea primului antrenament. Nu uitaţi că aveţi cupe particulare şi cantonament înainte de primul antrenament, deci puteţi profita de acestea.

De ce nu mă lasă preşedintele clubului să cumpăr un jucător?
Preşedintele clubului încearcă să analizeze fiecare nouă achiziţie şi va refuza să cumpăraţi jucători care, în opinia lui, nu sunt de perspectivă. Încercaţi să căutaţi jucători mai buni, şi probabil că va fi de acord fără alte comentarii.

Un jucător are motive personale de a nu juca la clubul meu?
Da, jucătorii pot avea propriile lor motive personale. Ar trebui să-i lăsaţi să aibă propriile sentimente, sunt şi ei oameni la urma urmei, nu doar nişte numere într-o bază de date…
Idee: Încercaţi să cumpăraţi jucători de la altă echipă.

Ce inseamnă o cruce roşie în dreptul unui jucător?
O cruce roşie indică faptul că jucătorul fie este accidentat, fie este mult prea obosit pentru a putea juca pe teren. Desigur, puteţi decide să intre pe teren, dar performanţa acestuia va fi jalnică. Puteţi recupera puncte de fitness pentru acest jucător dacă la antrenament îl puneţi la ODIHNĂ, ceea ce va vindeca jucătorul, deşi e posibil să dureze câteva etape.

Sunt falimentar, am 18 jucători şi nu pot face bani destui. Ce mă fac??
Pentru a face bani mai mulţi, invitaţi alte echipe la un meci amical pe stadionul propriu, sau participaţi într-o cupă privată. Verificaţi preţul biletelor pentru a obţine profit mai mare, asigurându-vă că stadionul este mereu plin cu spectatori. Puteţi alege să convertiţi credite în bani din meniul Optiuni - Preferinţe, veţi găsi această posibilitate sub numele de Transformare Credite. Dacă echipa are MINUS 5.000.000 la sfarşitul sezonului, preşedintele clubului vă va concedia. Asta înseamnă sfârşitul jocului pentru echipa aceasta. Veţi pierde această echipă, dar veţi putea crea apoi una nouă.

Un jucător se poate retrage din echipă chiar dacă am doar 18 jucători?
Da, poate. Dar, când preşedintele clubului observă că lotul echipei este sub 18 jucători, acesta va încerca să facă rost de câţi jucători ieftini este nevoie automat astfel încât mereu echipa va avea 18 jucători.

Ce pot face dacă observ transferuri suspecte ale altor echipe, sau alte probleme de acest gen?
Dacă observaţi o ofertă suspectă, apăsaţi butonul Raportează aflat în dreapta în lista de transferuri active. Dacă observaţi alte chestii suspecte, puteţi lua legătura cu un admin cel mai uşor intrând în ML Chat (din meniul General, apoi ML Chat), sau să trimiteţi un mesaj prin ML-Mail către orice manager care are siglă de Admin pe forum.

De ce nu pot pune preţul la bilete mai mare de 50$?
Preţul biletelor poate fi setat în anumite limite pentru echilibrul jocului. Oricum, spectatorii nu agreează această politică de preţuri, şi pot decide să vină în număr mai mic la stadion.

Salariile jucătorilor mei au crescut brusc foarte mult. Ce se întâmplă?
Anumite lucruri pot influenţa salariile jucătorilor. Dacă unui jucător îi creşte calitatea (Q), salariul lui va creşte, acelaşi lucru se întâmplă dacă promovaţi într-o divizie superioară.

Care este numărul maxim de locuri în stadion?
Actualmente maximul este de 70.000 de locuri.

Moralul echipei mele scade constant, sau s-a transformat brusc în 50, de ce se întâmplă asta?
Dacă pierdeţi meciuri, moralul echipei va scădea, deoarece jucătorii vor fi dezamagiţi. La începutul fiecărui sezon, moralul tuturor echipelor este automat setat la 50 pentru un nou început.

Atributele mele de echipă par să tot scadă. De ce se întâmplă asta?
În primul rând, aceste atribute scad în pauza competiţională (vacanţă, fără antrenament, multă bere etc.). Apoi, în timpul sezonului, atributele care nu sunt antrenate au tendinţa să scadă. Vă aparţine decizia asupra aspectelor care ar trebui antrenate şi care nu. Cu cât atributele sunt mai mari, au tendinţa să scadă mai mult. Este aproape imposibil să se ajungă cu toate atributele de echipă la valoarea 99. Nu uitaţi că achiziţionarea de noi jucători poate avea impact negativ asupra antrenamentului echipei. Dacă aduceţi mai mult de 3 jucători noi, atributele pot scădea dramatic deoarece aceştia nu se pot integra instant în sinergia echipei.

Sunt falimentar. Ce se întâmplă acum?
Dacă echipa are mai puţin de minus 5.000.000 la sfârşitul sezonului, preşedintele echipei vă va concedia! Asta înseamnă sfârşitul jocului pentru echipa aceasta. Veţi pierde această echipă, dar veţi putea crea apoi una nouă. Pentru a scăpa de faliment, vindeţi jucători sau invitaţi alţi manageri să joace amicale pe stadionul dvs. Puteţi şi să convertiţi credite în bani din pagina Opţiuni -> Preferinţe, veţi găsi această opţiune acolo în secţiunea Transformare Credite.

Un jucător din primul 11 poate creşte la fel de mult ca unul care intră pe teren mai târziu?
Pentru a primi experienţă din meciuri, un jucător trebuie să joace pe teren cel puţin 15 minute, indiferent dacă este în primul 11 sau intră pe teren mai târziu, prin utilizarea evenimentelor de schimbare jucători de pe banca de rezerve.

Echipa mea va juca mai prost dacă echipa mea are numai jucători tineri?
Echipele care au doar jucători de 17 ani vor avea o coordonare în meciuri mai scăzută deoarece nu au experienţă. Dacă echipa din teren are media de vârstă sub 24 de ani, va suferi o mică penalizare în timpul meciurilor, iar o echipă cu media de vârstă peste 24 de ani va avea un mic avantaj. Cu cât este mai mare diferenţa de vârstă, cu atât creşte sau scade penalizarea.

Ce reprezintă taxele estimate?
O sumă de bani pe care trebuie să o plătiţi la sfârşitul sezonului, dacă obţineţi profit în timpul acestuia. Această sumă se modifică în funcţie de profitul curent, vedeţi următoarea întrebare pentru mai multe detalii.

Cum se calculează taxele în funcţie de profit?
Aici aveţi o listă cu taxele care se platesc la sfarsitul sezonului în funcţie de profitul obţinut în acel sezon:
Pentru profit între:
0 - 5.000.000 : 0 taxe = Primele 5 milioane din profit nu se taxează
5.000.001 - 10.000.000 : Se plătesc 10% taxe
10.000.001 - 25.000.000 : Se plătesc 20% taxe
25.000.001 - 50.000.000 : Se plătesc 30% taxe
50.000.001 - 100.000.000 : Se plătesc 40% taxe
100.000.001 + : De la acest profit în sus se plătesc 50% taxe
 
Nu uitaţi că taxele se calculează pentru diferenţa rămasă, primele 5 mil sunt mereu scutite de taxe, apoi 10% pentru alte 5 mil dacă aveţi profit până în 10 mil, apoi 20% pentru alte 10 mil dacă aveţi profit până în 20 de mil, etc.
De asemenea, pentru orice sumă din cont care depăşeşte 100 de milioane se plăteşte o taxă de lux de 4%. De exemplu: daca aveţi în cont 200 mil, veţi plăti o taxă de lux de 4 mil.

Când vindeţi un jucător veţi plăti o taxă agentului între 2,5% şi 10% din suma de transfer. Cu cât mai mare este suma, cu atât mai mare această taxă.

Ce reprezintă personalul angajat, şi cu ce se ocupă?
Actualmente avem 7 posturi pentru personal în ManagerLeague. Aceştia vă vor ajuta să creşteţi jucătorii şi să aveţi grijă de stadion.

Antrenor (Po) - Acest antrenor vă ajută la antrenamentul portarilor
Antrenor (Ap) - Acest antrenor vă ajută la antrenamentul fundaşilor
Antrenor (Mid) - Acest antrenor vă ajută la antrenamentul mijlocaşilor
Antrenor (At) - Acest antrenor vă ajută la antrenamentul atacanţilor
Administrator - Acesta vă va ajuta să reduceţi uzura stadionului. Administratorul se poate dovedi cel mai util personal angajat, deoarece nimeni nu doreşte să piardă o îmbunătăţire a stadionului în valoare de 12 milioane  doar din cauza uzurii. Angajaţi unul de îndată ce aţi început îmbunătăţirea stadionului.
Maseur - Acest specialist in fizioterapie sportivă vă va ajuta să nu aveţi jucători care se accidentează în timpul antrenamentelor
Scout - Acesta este aproape indispensabil când vă gândiţi să achiziţionaţi jucători noi pentru echipă. Deşi la evaluarea jucătorilor fără contract poate avea o rată de eroare substanţială, o evaluare de 5 stele pentru un jucător liber obţinută de la un scout excelent este cel mai bun indicator că acel jucător ar merita cumpărat.

Am nevoie de cel mai bun personal posibil chiar dacă joc într-o divizie inferioară?
Angajarea personalului poate avea un impact semnificativ asupra finanţelor echipei. Nu este tocmai recomandat să începeţi cu 7 membri ai personalului excelenţi dacă nu sunteţi siguri că le puteţi plăti salariile.
Personalul poate avea 6 grade de calitate: Slab, Mediu, Decent, Bun, Foarte Bun şi Excelent. Cu cât mai mare este calitatea acestora, cu atât salariul lor este mai mare.
Puteţi concedia personalul, dar ar trebui să le plătiţi o sumă de bani în funcţie de durata contractului rămas. Aveţi şi o opţiune să reînnoiţi contractul unui memberu după ce mai rămân 10 etape din durata contractului existent.
Personalul nou este generat după fiecare antrenament!
Personalul este plătit în fiecare etapă, de la etapa 1 la etapa 33.

Jucătorul primit de la academie în fiecare sezon are mereu acelaşi rol. De ce?
Coincidenţă, după o perioadă de câteva sezoane veţi vedea că vor veni de la academie şi alte tipuri de jucători.

De ce am primit de la academie un jucător de calitate mai mică decât cel primit sezonul trecut sau decât altă echipă care joacă în aceeaşi divizie?
La academie se antrenează mai mulţi jucători tineri amatori de fotbal. Dacă este promovat unul de calitate mare înseamnă că aţi avut noroc. Totuşi, în funcţie de cât de bună este academia, pretenţiile de acceptare cresc şi astfel se obţine o calitate minimă a jucătorilor tineri care pot fi promovaţi la echipa mare. Aceste pretenţii cresc cu cât echipa joacă într-o divizie mai bună, şi scad cu cât mai jos retrogradează.

Academia de tineret. Ce obţin de aici?
Pentru fiecare îmbunătăţire a academiei, cea mai mică calitate posibilă care poate fi obţinută pentru noul jucâtor tânăr promovat la prima echipă creşte cu 1Q. Aceasta depinde şi de divizia în care joacă echipa, astfel:

Divizia 1:
Terenuri cu zgură: Q68 ->
Terenuri normale: Q69 ->
Terenuri îmbunătăţite: Q70 ->
Complet echipat: Q71 ->
În formă excelentă: Q72 ->

Apoi scădeţi câte 1Q pentru fiecare divizie aflată mai jos. Cel mai prost jucător care poate fi primit în Div5 este Q64 dacă nu este nimic îmbunătăţit la academie.

Ce tactică ar fi mai bine să folosesc?
Dacă întrebaţi 100 de oameni, veţi primi 100 de răspunsuri diferite. Tactica ideală trebuie să se bazeze pe calitatea jucătorilor disponibili, şi ce tactică credeţi că va folosi adversarul în următorul meci. Vedeţi secţiunile Primii Paşi din acest manual.

Jucătorii fără contract. Când sunt aceştia disponibili?
Jucătorii tineri fără contract devin disponibili mereu în timpul sezonului. Aceştia pot avea între 17 şi 20 de ani şi calitate variată până la maximul de Q74.

Uzura. Când trebuie reparată?
Dacă ignoraţi uzura stadionului pentru mult timp, veţi pierde o îmbunătăţire a stadionului. Dacă aveţi ghinion, puteţi pierde 5000 de locuri. Deci, e mai bine să reparaţi stadionul din timp, şi cel mai ieftin este să îl reparaţi des.

Cantonamentele. Cum le fac?
Trebuie să programaţi cantonamentul din pagina Antrenament. Cu cât mai bună este cazarea cu atât mai mult fitness vor primi jucătorii în timpul cantonamentului. Dacă faceţi cantonamentul în străinătate moralul echipei va creşte. Iar dacă faceţi un cantonament de intensitate mare, veţi primi mai multe atribute faţă de un cantonament lejer.

Lojele VIP. Când îmi trebuie?
Lojele VIP vă sunt de folos doar dacă echipa joacă în primele 3 divizii, deci nu este nevoie să pierdeţi bani şi timp pentru acestea înainte să promovaţi în aceste divizii.

Cum pot să îmi şterg echipa?
Nu puteţi. Va trebui să apelaţi la un admin, din meniu alegeţi Ajutor -> Support.

Pot să-mi redenumesc jucătorii?
Sigur că da. În pagina individuală a jucătorului aveţi opţiunea Redenumeşte Jucător. Dar va trebui să plăteşti 1 credit pentru aceasta.

Pot să încarc o imagine pentru fiecare jucător?
Desigur. În pagina individuală a jucătorului aveţi opţiunea Încarcă Imagine. Dar va trebui să plăteşti 1 credit pentru aceasta.

Contează care antrenor îl angajez, sau doar calitatea acestuia?
Nu contează. Oricare antrenor de aceeaşi calitate va face acelaşi lucru ca ceilalţi.

Ce recompensă primesc la promovare?
Dacă vorbim de bani, aceasta depinde de oferta sponsorului. Deci citiţi cu atenţie ofertele acestora înainte de a alege unul la început de sezon pentru a înţelege ce fel de bonusuri vă oferă.
Toate echipele care promovează de pe primul loc primesc un bonus de 7 credite.


ManagerLeague - Prezentare,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 1,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 2,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 3

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 4,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 5,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 6,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 7,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 8,  

ManagerLeague - Intelegerea Sezoanelor,  

ManagerLeague - Intelegerea Timpului

ManagerLeague - Meciurile de departajare,  

ManagerLeague - Trecerea de la un sezon la altul,  

ManagerLeague - Regulamentul si Trisatul,  

ManagerLeague - Întrebări frecvente şi răspunsuri (FAQ)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu