Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Regulamentul si Trisatul

 

1: Acest document defineşte relaţia dintre end-user, user, şi furnizorul materialului Fifth Season AS (FS), pentru serviciul numit ManagerLeague(ML).

2: FS deţine toate datele depozitate în serverele sale şi poate, oricând, să schimbe sau să şteargă aceste date. 

(-Aceste părţi reprezintă termeni legali pentru a fi siguri că putem rula jocul şi face schimbările necesare, şi nu reflectă regulile din joc. Însă ne dă posibilitatea să ştergem un cont care încalcă regulile jocului.)

3: Utilizatorul este responsabil pentru toate acţiunile comise cu ajutorul contului de utilizator, şi nu poate folosi un limbaj vulgar, nume vulgare sau să deranjeze alţi jucători folosind mesajele din forum sau alte forme de comunicare. Orice fel de spam şi mesaje repetate reprezintă o încălcare a acestui angajament. Ce este considerat rău sau vulgar este la discreţia celor de la FS, staff-ul FS, sau voluntari aleşi care să se ocupe de o astfel de analiză. În anumite părţi ale ManagerLeague, sau la alte site-uri afiliate site-ului ML, utilizatorul poate upload-a fotografii sau alt material. Dacă orice material ce este upload-at este considerat necorespunzător pentru orice alt utilizator, imediat contul responsabil va fi închis şi şters. 

(-Această parte îţi spune că doar tu eşti responsabil pentru orice mesaj sau acţiune făcută în contul tău. Această lista de lucruri care nu sunt permise este foarte clară, dar un bun exemplu este: "Indiferent ce în viaţa reală este considerat ofensator, duce la o luptă sau poate duce la arest, nu este permis nici în această viaţă virtuală"

Această parte îţi spune şi că Echipa ML şi adminii ce lucrează pentru ML judecă ce material nu este permis.


Dacă uploadezi material vulgar, pedeapsa poate ajunge până la închiderea contului tău, în funcţie de cât de ofensiv este considerat materialul.)


4: Userul nu poate crea sau accesa mai mult de 1 cont, indiferent de motiv. Userul nu trebuie nici să obţină informaţii despre alte conturi, iar dacă obţine aceste informaţii, userul trebuie să raporteze FS cu cât mai repede posibil. Orice cont este considerat strict personal şi nu poate fi vândut sau cedat altei persoane.

(-Această parte te limitează la un cont şi mulţi dintre voi ştiţi asta, dar mulţi nu ştiu că nu este voie să ai grijă de conturile prietenilor.)

Amândouă acţiunile duc la ştergerea contului !

5: Dacă doi sau mai mulţi Useri accesează ManagerLeague de la acelaşi computer/adresa IP, ei nu au voie să interacţioneze prin cumpărarea sau vânzarea de jucători sau prin donarea de credite. Aceasta înseamnă ca nu ai voie să faci schimb de jucători cu colegi, membri ai familiei, colegi de clasă etc. Dacă dintr-un motiv sau altul credeţi că ar trebui să puteţi dona credite către un User care intră în această categorie, va trebui să cereţi şi să primiţi permisiunea de la Support. 

(-Daca tu şi (să spunem) fratele tău jucaţi acest joc, nu avem nici o problemă cu acest lucru (dacă introduceţi toate detaliile în contul dumneavoastră ) dar din cauza motivelor de siguranţă nu aveţi voie să faceţi schimb de jucători sau să jucaţi amicale între voi. Nu îţi face griji, sunt mai mult de 10.000 de conturi cu care să interacţionezi. Si nu uita ca regula #4 este mai importanta decat regula #5!!)

6: FS va face tot ce e posibil pentru a asigura un serviciu stabil şi distractiv, dar nu oferă garanţii în privinta downtime-ului (adică timpul în care jocul este offline), probleme tehnice etc. 

(-Din nou nişte termeni legali ce spun ca noi nu garantam uptime-ul server-ului (dar este o chestie de mândrie pentru webmasterii noştri, aşa că mă îndoiesc ca o să fie offline serverul des)

7: Userul dă dreptul FS de a trimite e-mail-uri importante despre serviciul ML. Astfel de e-mail-uri pot fi în legătură cu schimbări hardware, perioade offline programate, probleme tehnice şi evenimente importante, legate direct de site-ul, serviciile şi afiliaţii ML. 

(-Aici ne dai permisiunea de a-ţi trimite mail-uri cu privire la schimbările din joc şi alte chestiuni importante în ML.)

8: Managerul trebuie să aibă la cunoştinţă că orice fonduri sunt nerambursabile, de exemplu, dar nefiind limitat la, orice credit cumparat sau nefolosit. 

(-Toate vânzările sunt finale iar rambursări nu se fac, incluzând aici şi creditele nefolosite.)

9: Orice plângeri legale sunt clarificate la Byretten în Oslo, Norvegia. 

(-Dacă sunt întrebari legale pe care legea locala a Byretten-ului din Oslo le aplică, atunci orice proces va avea loc acolo (În realitate, orice conflict poate fi aplanat dacă o să vorbiţi cu noi, suntem persoane rezonabile )

10: Completând această înregistrare accepţi acest angajament, şi înţelegi ca FS poate şi va închide orice cont suspectat că încalcă regulamentul. Acest lucru se va face fără comunicare cu user-ul. 

(-În această parte eşti înştiinţat că prin completarea acestui angajament, ai fost de acord cu aceste reguli)

11: Orice cont nefolosit pe o perioada de 2 luni, poate fi şters fără avertisment. FS încearcă să menţină o comunitate activă şi va şterge membrii inactivi din când în când. 

(-Această parte te înştiinţează că avem dreptul de a şterge conturile inactive, pentru a elimina probabilitatea ca tu să te trezeşti într-o ligă cu 10 conturi inactive, ceea ce face jocul mai puţin distractiv)

12: Dacă echipa ta este ştearsă din cauza inactivităţii sau pentru încălcarea regulamentului, toate creditele nefolosite vor şterse instant.
 

(- Aceasta oricum se face automat de către sistem)

13: Încercările de manipulare a pieţei de transferuri sunt strict interzise. Example de astfel de manipulări sunt:

   * Vânzarea jucătorilor către altă echipă decât cea care are oferta cea mai mare, pe motiv că "aveţi o înţelegere" cu alt manager
   * Plasarea de oferte artificial prea mari pentru a "trage preţul în sus" sau pentru a muta bani de la o echipă la alta
   * Acceptarea de oferte mult prea mari pentru mutarea banilor de la o echipă la alta


Vă rog să reţineţi că acestea sunt doar câteva exemple, şi că vom reacţiona la toate transferurile destinate obţinerii de avantaje nemeritate de către o echipă sau alta, sau în cazurile în care preţul plătit pe jucători este  "în afara limitelor normale".

Dacă primiţi o ofertă care este mult prea mare pentru un jucător şi nu aveţi posibilitatea să o refuzaţi, apelaţi la Support - de preferat înainte să se efectueze transferul.

14: Pentru orice element pe care îl puteţi denumi sau descrie în joc (incluzând, dar nu limitat la Jucători, Echipe, Manageri şi Profiluri), acestea trebuie să respecte următoarele indicaţii:
 - Numele nu trebuie să reprezinte o reclamă pentru orice produs, website sau organizaţie
- Numele nu trebuie să fie ofensator sub nici o formă
- Numele unui jucător nu trebuie modificat pentru a reprezenta status-ul lui de transfer (de ex. "For Sale"), afaceri agreate (de ex. "Sold to XXX") sau orice alt fel de status (de ex. "5-star player")
- Numele ar trebui să fie pronunţabil ci nu doar o înşiruire de caractere sau simboluri. Nume cum ar fi "#$!!-----_______" , "_______________", "---|||-----||||-----|||" nu sunt permise.


15: Echipele trebuie să joace în liga lor naţională (adică liga corespunzătoare locaţiei managerului).
 
- A) Dacă există o ligă naţională corespunzătoare: Echipele găsite în alte ligi pot fi mutate fără avertisment.
- B) Dacă nu există vreo ligă naţională corespunzătoare, ar trebui să jucaţi în liga Internaţională, dar aceste echipe nu vor fi mutate dacă joacă în alte ligi.
- C) Excepţie la această regulă este liga Internaţională. Vom permite echipelor să joace aici în continuare, chiar dacă există o ligă naţională corespunzătoare. Dar NU vom muta echipe care joacă în liga naţională corectă în liga Internaţională.


Dacă echipa vă este mutată de către admini datorită punctului A), nu veţi fi mutaţi în liga Internaţională ci în liga naţională corespunzătoare.

Acest serviciu este făcut pentru distracţie şi numai pentru distracţie. FS speră că toţi userii vor contribui la aceasta. 

(-Hai să spunem că acesta este obiectivul nostru, noi suntem aici pentru a-ţi aduce distracţie, te rugăm să te simţi bine.)

Regulile pot fi găsite şi în Manualul Utilizatorului, iar daca apar modificări, ele vor fi prezentate acolo.

Mulţumiri că aţi citit aceste reguli!
Echipa ML
Acum te poți înscrie în joc aici

ManagerLeague - Prezentare,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 1,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 2,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 3

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 4,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 5,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 6,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 7,  

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 8,  

ManagerLeague - Intelegerea Sezoanelor,  

ManagerLeague - Intelegerea Timpului

ManagerLeague - Meciurile de departajare,  

ManagerLeague - Trecerea de la un sezon la altul,  

ManagerLeague - Regulamentul si Trisatul,  

ManagerLeague - Întrebări frecvente şi răspunsuri (FAQ)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu