Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 7

 

Dacă ambiţia dvs. este în continuare de a deveni cu adevărat un manager faimos în ManagerLeague, vom continua să vă ajutăm în carieră cu ajutorul acestui ghid. Acum vom analiza toate aspectele jocului şi diferitele situaţii. Am început acest ghid cu informaţiile de bază şi vom continua cu o privire mai atentă asupra motorului de joc.
În partea precedentă am văzut cum lucrează diferitele tipuri de personal pentru binele clubului. Acum vom analiza stadionul şi îmbunătăţirile posibile.

Stadionul
 
Executarea îmbunătăţirilor în ordinea corectă şi la momentul potrivit este esenţială, mai ales la început de carieră. Alegeri greşite, care par minore, pot face diferenţa dintre supravieţuire financiară sau faliment. Avem posibilitatea de a alege îmbunătăţiri diferite, iar cele mai multe dintre ele vor produce bani odată cu trecerea timpului, iar altele vor avea impact direct asupra performanţelor echipei. Acum vom analiza fiecare îmbunătăţire în parte.

Capacitatea
Capacitatea stadionului reprezintă numărul de spectatori care pot asista la meciurile jucate acasă. De aici veţi obţine principalele venituri la început de carieră. Se porneşte de la un stadion cu 5000 de locuri, şi primul lucru care trebuie făcut este îmbunătăţirea capacităţii la 10000 înainte de a cheltui bani pe orice altceva - cum ar fi cumpărarea de noi jucători. Nu uitaţi că nu toate echipele pot umple un stadion mai mare de 45000 de locuri, ci va trebui să promovaţi măcar in Divizia 3 pentru aceasta. Numai echipele din Div 1 pot umple un stadion de 70000 de locuri, şi asta doar dacă au parcarea îmbunătăţită la maximul posibil.

NocturnaAceastă îmbunătăţire vă va oferi două avantaje economice. Prima şi principala este şansa ca meciurile echipei să fie televizate, şi astfel să obţineţi bani în cont. De asemenea, stadionul va atrage mai mulţi spectatori şi astfel se poate mări preţul biletelor fără a scădea numarul de spectatori.

ÎncălzireDacă puneţi încălzire sub gazon, aceasta va ajuta iarba să fie mereu verde de-a lungul sezonului. Aceasta va creşte performanţele echipei în meciurile jucate acasă. Când este complet îmbunătăţită veşi avea acoperiş retractabil deasupra stadionului, astfel încât zapada nu va afecta gazonul, ci numai soarele va intra după cum doriţi.

Tabela de scor
Această îmbunătăţire va creşte interesul spectatorilor astfel încât vor veni mai mulţi la stadion să vadă meciurile, ceea ce vă oferă posibilitatea de a creşte preţul la bilete.

Magazin
Cu această îmbunătăţire veţi putea oferi spre vânzare suveniruri cu emblema echipei, astfel încât spectatorii care vin la stadion vor putea cheltui ceva bani în plus înainte de a pleca spre casă.

RestaurantAvând propriul restaurant pe stadion, spectatorii nu vor mai simţi foamea în timpul meciului, şi vor cumpara mâncare şi băuturi pentru a vă creşte profitul pe meci.

Academie de tineretAcademia va creşte performanţele echipei de juniori şi vor mări criteriile de selecţie la începerea fiecărui sezon. Cu alte cuvinte veţi avea şanse mai mari de a primi în echipa mare un jucător mai bun.

Facilităţi de antrenamentDacă îmbunătăţiţi facilităţile de antrenament, acestea vă vor asigura un antrenament al echipei mai rapid. Pentru fiecare nivel, şansele cresc cu 5%. Reţineţi că acestea nu ajută deloc la antrenamentul individual al jucătorilor.

ParcareDacă aveţi un stadion mare, este posibil ca spectatorii să nu găsească loc de parcare în apropiere. Aceasta îi poate determina să plece acasă fără a mai intra pe stadion. Parcarea este necesară începând cu un stadion de 30000 de locuri sau mai mare.

Loje VIPLojele pot ajuta echipele din primele divizii să-şi rotunjească veniturile. Sunt loje pentru persoane foarte importante, iar echipele din divizia 6 au şanse foarte mici să aibă astfel de spectatori. Devin utile începând cu promovarea în Div 3.

Spaţiu pentru reclameAceastă îmbunătăţire vă aduce bani în plus la buget. Influenţează ofertele sponsorilor deoarece aceştia vor fi mai vizibili cu cât spaţiul de reclame este bun.

Centrul medicalAcesta vă oferă posibilitatea de a trata jucătorii accidentaţi moderat (jucatorii cu fitness intre 60 şi 80). Mai puţin important pentru echipele mici (deoarece fiecare intervenţie costă), poate deveni indispensabil pentru echipele din prima divizie.

Departament juridicDacă temperamentul anumitor jucători cheie duce la prea multe cartonaşe roşii, puteţi apela la un avocat pentru a încerca introducerea pe teren a jucătorilor suspendaţi în meciul decisiv care urmează. Poate fi asul din mânecă pentru câştigarea campionatului.

Mijloace de transportCu cât jucătorii călătoresc mai confortabil pentru meciurile jucate în deplasare, cu atât vor juca mai bine.
Îmbunătăţirea stadionului în ordinea corectă este foarte importantă. Nu numai că vă va aduce bani mai mulţi dar vă va ajuta şi să antrenaţi o echipă mai puternică cu avantaj mai mare în meciurile jucate acasă sau în deplasare.

În următorul capitol vom trece rapid prin aspectele financiare ale jocului, cum ar fi preţul biletelor, alegerea sponsorului şi piaţa de transferuri. Vom analiza cum funcţionează şi vă vom oferi câteva sfaturi pentru a folosi sistemul financiar cât mai bine. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu