Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 4

 

Antrenamentul jucătorilor

Capitolul anterior v-a ghidat în antrenamentul echipei, iar acum vom analiza antrenamentul individual.
În Managerleague sunt două metode de a antrena jucătorii: prin antrenamentul normal (ce vom studia acum) şi prin participarea în meciuri (metodă analizată în capitolul următor).

Antrenament Individual
În fiecare zi "lucrătoare" (luni-vineri) la ora 09:00 şi 21:00 (10:00 şi 22:00 ora României), are loc Antrenamentul în Managerleague. Pentru a decide asupra a ceea ce jucătorii ar trebui să se concentreze, va trebui să navigaţi în pagina Antrenament. Aceasta se poate găsi în meniu sub Echipă -> Antrenament.
Aici puteţi alege un atribut pentru fiecare jucător în parte pentru a se antrena. Sunt 8 atribute directe care pot fi alese şi unul care îi pune la odihnă pentru a nu participa la antrenament. Această opţiune este folosită pentru a recupera rapid fitness, şi ar trebui luată în considerare pentru un fitness sub 95. Dacă jucătorul nu este pus la odihnă şi participă la antrenament, va încerca să îşi crească atributul setat.

Recâştigarea Fitness-ului prin Odihnă
Fiecare jucător, indiferent dacă participă la antrenament sau se odihneşte, câştigă 2 puncte de fitness la fiecare antrenament.
Toţi jucătorii pot obţine puncte suplimentare de fitness dacă în Antrenamentul Echipei se folosesc unul sau mai multe sloturi pentru odihnă.
Când un jucător este pus la odihnă în timpul antrenamentului, punctele suplimentare de fitness pe care le va obţine se calculează astfel:
Rezistenţa jucătorului împărţită la 10, rotunjită "în jos".
O rezistenţă de 69 de puncte va oferi 6 puncte suplimentare de fitness (6,9 rotunjit la 6), în timp ce o rezistenţă de 73 de puncte va rezulta în 7 puncte de fitness (7,3 rotunjit la 7).
Deci un jucător cu 80 fitness, care are rezistenţa 71, pus la odihnă, va câştiga 2 + 7 puncte de fitness, în total 9, deci va avea fitness 89 după antrenament.
Jucătorii cu fitness sub 75 au şanse mai mici de a se recupera prin odihnă, în funcţie de calitatea maseurului.

Antrenarea unui atribut
 Fiecare jucător are un meniu unde se poate alege atributul pe care ar trebui să-l antreneze.
 Sunt câteva întrebări la care ar trebui să vă gândiţi când decideţi asta:
 - Ce rol are jucătorul
 - Cât de mari sunt atributele lui principale?
Cu cât este mai mare un atribut, cu atât mai greu este să crească mai mult.
Creşterea unuia din atributele principale este, de obicei, mai benefică decât creşterea celorlalte atribute, şi va avea ca efect creşterea valorii Calităţii mai repede.
Fiecare jucător are atributele principale scrise cu caractere îngroşate, pentru a fi uşor de urmărit. Toţi jucătorii au 4 atribute principale, dar din acestea 4, unul este cel mai important.
Portari: Keeping (oarecum traductibil cu "priză la minge")
Fundaşi: Tackling ("deposedare")
Mijlocaşi: Pase
Atacanţi: Şut

Verificaţi ca întotdeauna să antrenaţi atributul cel mai important şi acesta să fie mai mare decât celelalte atribute principale, apoi verificaţi ca atributele principale să fie mai mari decât atributele secundare.

Ce ar mai trebui să ştim despre antrenamentul individual este că jucătorii urmează de obicei o curbă de învăţare care indică faptul că jucătorii mai tineri se antrenează mai repede decât cei în vârstă şi, deoarece atributele cu valori mici se antrenează mai repede decât cele cu valori mari, se poate spune că jucătorii slabi cresc mai repede decât jucătorii buni.

Toţi jucătorii au, de asemenea, un atribut "Potenţial" care este ascuns (secret) şi care poate influenţa cât de repede şi cât de mult jucătorii pot creşte.

Această pagină ar trebui să acopere tot ce trebuie ştiut despre Antrenamentul Individual, iar în capitolul următor vom analiza cealaltă metodă de creştere a jucătorilor: prin experienţa obţinută direct pe teren!

Un scurt rezumat se găseşte în secţiunea ajutor a paginii Antrenament (semnul întrebării din colţ).

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu