Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Ghid rapid - Part. 5

 

Cupe și Amicale

Dacă într-adevăr doreşti să devii unul dintre cei mai buni manageri din ManagerLeague citeşte această pagină care te va iniţia în antrenamentul individual al jucătorilor din timpul meciurilor şi cum antrenamentul şi învăţarea prin prezenţa pe teren sunt stâns legate.


Antrenamentul individual în timpul meciurilor

Dacă întrebi oricare din managerii buni din ManagerLeague despre cea mai bună idee, cel mai probabil veri primi răspunsul: "Pune jucătorii să joace cât mai multe meciuri posibil!". Participarea jucătorilor în meciuri, şi în special a celor tineri, este cheia obţinerii de experienţă.  Deşi o sesiune de antrenament are, teoretic, mai mult efect decât participarea într-un meci (amical), poţi juca mult mai multe meciuri comparativ cu câte antrenamente există de-a lungul unui sezon.


Cupe Particulare şi Amicale
Deoarece toate echipele joacă toate cele 30 de meciuri din ligă într-un sezon, important este să poţi juca mai multe de atât pentru a abţine un avantaj.
În unele divizii există Cupa Departamentului iar în celelalte Cupa Ligii, dar cele mai multe echipe nu apucă să joace prea multe meciuri înainte de a fi eliminate. Dar mai există două surse de meciuri posibile: Cupele Particulare şi Amicalele.

Cupele Particulare se joacă în week-end şi poţi participa sau crea o astfel de cupă în fiecare Sâmbătă şi Duminică. Aceste cupe reprezintă o sursă de antrenament pentru jucători şi trebuie profitat de acest lucru.

Amicalele pot fi jucate oricând, atât timp cât găseşti o altă echipă cu care să joci. Asta nu este o problemă de obicei. Se pot juca până la 200 de meciuri amicale pe sezon şi nu există nici o îndoială că vor avea un efect benefic asupra creşterii jucătorilor..
Totuşi, participarea în cupe particulare şi meciurile amicale costă de obicei credite, în funcţie de cupă sau de amical.


Metoda
Modul în care putem obţine cele mai bune rezultate este:

  • Încearcă să joci 6-7 amicale în fiecare etapă.
  • Joacă amicalele după meciul din ligă dar înainte de antrenament.
  • Verifică ca toţi jucătorii cu fitness mai mic de 95 sunt puşi la Odihnă în pagina Antrenament.
  • Pune un slot de Odihnă în antrenamentul echipei dacă este nevoie.
  • Participă în cupe în fiecare Sâmbătă şi Duminică

Dezavantaje
Când jucătorii se antrenează astfel controlul asupra atributelor care vor creşte este indirect, deoarece cel mai probabil îşi vor creşte doar acele atribute pe care le folosesc cu succes în timpul meciurilor. Deci un jucător care joacă în apărare va avea mai multe şanse să-şi crească unul din cele 4 atribute principale ale unui fundaş ş.a.m.d. Dar nu e sigur care din cele 4 va creşte, sau daca va creşte vreunul.
Când jucătorii participă la antrenament poţi decide asupra cărui atribut să se concentreze şi la ce e posibil să crească. Dar, desigur, în special pentru jucătorii mai slabi, au mai mult de câştigat când câştigă experienţă prin participarea la meciuri.

Atenţie
Verificaţi fitnessul jucătorilor deoarece are impact important asupra modului cum vor juca în meciurile oficiale care urmează.
Să fim bine înţeleşi: metoda descrisă este felul în care se pot creşte rapid atributele jucătorilor, nu o metodă de a câştiga liga!


Capitolul următor..
Capitolul următor va explica cum poţi folosi eficient personalul angajat, cum ar fi antrenorii şi maseurul.
Sperăm că aţi reţinut câte ceva din această pagină şi vă urăm succes cu echipa.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu