Un produs Blogger.
RSS

Oferte Speciale

Marketing Afiliat

Ti-as fi recunoscator daca ai inchide Adblock si sa lasi reclamele vizibile.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine si beneficiaza de alt regim.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

ManagerLeague - Sfaturi pentru începători

 

1. Creditele:
Nu le folosi aiurea. Acestea sunt utile pentru cantonamente. Dacă totuși vrei să le folosești, fă-o doar pentru emblema echipei . Restul sunt utile la cantonamente și amicale.

2.  Sponsorul:
Alege, pentru început, un sponsor care oferă avans mare și bonus pentru  locul 10 sau mai sus. Nu are rost să alegi un sponsor care oferă bonus pentru loc la baraj sau promovare. Echipa pe care o ai nu este suficient de puternică pentru asemenea obiective.

3. Echipa:
Concediază încă de la început jucătorii sub Q 65. Păstrează doar 2 portari, 5 fundași, 6 mijlocași, 5 atacanți; poți avea minim 18 jucători. Pentru fiecare jucător concediat primești o sumă de bani la concediere. Cu banii încasați poți face transferuri .
Folosește acea asezare care ți se potrivește (în funcție de jucătorii pe care îi ai). Creează evenimente în funcție de asta.

4. Transferurile:
Realizează maxim 3 transferuri pe sezon. Fiecare jucător în  plus (adus) îți va scădea atributele echipei și echipa va juca mai prost. Aduceți la echipă jucători pe posturile deficitare.

5. Stadionul:
Imediat ce ai început jocul,  realizează upgrade la stadion. Pentru liga a VI a este bine să ai 10.000 / 15.000 locuri, Bar, Magazin mediu. Acestea vor aduce bani pentru echipă.

6. Staff:
Angajează pentru fiecare post pe cineva, la nivelul maxim posibil (administrator, maseur, antrenor portar, fundaș, mijlocaș, atac.

7. Citește 
Citește cât mai bine Manualul jocului. Vei înțelege cum funcționează jocul, tacticile, atributele jucătorilor, cantonamentele, etc. Cu această ocazie nu vei mai fi criticat că pui întrebări idioate (cum au pățit multi alții).

8.Cupele particulare și amicale:
Încearcă să intri în cupele în care sunt înscrise echipe cu Q apropiat de al tău. Dacă tu ai  Q 69 nu are rost să joci cu cineva care are Q75 sau Q80. Vei pierde meciurile.  Jucând cu echipe apropiate de a ta vei parcurge mai multe runde în acea cupă și astfel vor merita cei 300.000 plătiți pentru înscriere. La prima rundă vei scoate 300.000 , iar la a 2-a încă 300.000. Banii câștigați în cupe în care ai trecut de mai multe runde te vor ajuta enorm.

Dacă nu poți să îți permiți să cumperi credite atunci joacă doar cele 100 amicale gratuite pe sezon (bineînțeles, doar în deplasare). Încearcă să joci mai mult cu echipe din eceeași divizie cu tine. Astfel vei obține realizarea de 25 amicale câștigate. Realizările aduc ceva beneficii, unele destul de interesante. Amicalele să fie jucate după meciul din campionat, dar jucatorilor să nu le scadă fittnes-ul sub 85. Dacă acesta scade, atunci se vor reface mai greu.

9.Antrenamentul
Jucatorii au nevoie de antrenament. Pentru un cât mai bun antrenament, jucătorii tăi trebuie să joace în meciuri.

Bagă-ți jucătorii în cantonament.
Înainte de efectuarea cantonamentului setează cele 4 sloturi ale cantonamentului și primele 2 ale antrenamentului echipei, după care cere antrenorului  să seteze antrenamentul și toți jucătorii sunt scoși de la odihna. Astfel, aceștia își cresc atributele. După cantonament, la antrenamentul echipei setează primele 2 sloturi pe ce antrenament dorești .

- pentru echipă - pune ultimele 2 sloturi cu atac și apărare și lasă-le așa tot timpul. Astfel capacitatea de atac și apărare nu va scădea, ci va crește.
Cand ajungi la atac, aparare, joc echipa si intelegere cu medii intre 85-90  le lasi setate. Ele vor creste incet. Restul le vei antrena la cantonamente.

pentru individual - după ce ai setat antrenamentul de echipă pune antrenorul principal să seteze antrenamentul individual. Pentru ca ambele să aibă efect cât mai bun, setază  6 jucători care se vor antrena. (să aiba fitness de minim 90-91).Cei 6 nu se vor odihni, deci nu vor primi bonus de fitness

-Cantonament - se setează pe înțelegere, joc de echipa, offside, lovitură liberă. În timpul cantonamentului toți jucătorii sunt scosi de la odihnă. Excepție fac cei accidentați.

Toate vor duce la creșterea echipei și a jucatorilor în calități.

Observație: Atributele echipei cresc la 3 stele abia atunci când ajung la 72. 
Antrenamentele mai variate aduc creșteri ale echipei și implicit rezultate mai bune.

10. Răbdare
Trebie să ai răbdare.
Chiar dacă la început pierzi în fața unei echipe bot, ușor - ușor vor veni și rezultatele.
Învață din greșeli. Antrenează-ți jucătorii și echipa. Nu vinde tinerele talente. Un jucator de 17 ani cu Q70 va crește foarte repede. Folosește-l pe poziția potrivită și vei vedea rezultate.

Succes!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu